Lidmaatschap

Met het lidmaatschap kunt u aan alle trainingen deelnemen of alleen aan de trainingen die uw voorkeur hebben. Kijk op het
rooster om te zien wanneer welke training gegeven wordt.

Kosten
Lidmaatschap € 6,00 per maand
Proefabonnement € 4,00 voor 3x meelopen
Inschrijfgeld € 5,00 eenmalig
Het abonnementsgeld wordt per kwartaal geïnd via een automatische incasso.

Aanmelden
Download hier het aanmeldingsformulier , print het en stuur het ingevuld naar het secretariaat. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met ons secretariaat.
Met de ondertekening van het inschrijfformulier gaat u akkoord met het Huishoudelijk Reglement. Ter informatie kunt u hier de Statuten en het Privacybeleid bekijken.

Opzeggen
De opzegtermijn is 1 kalendermaand en kan schriftelijk of per e-mail aan het secretariaat worden doorgegeven.

Proefles
Voor
4,00 kunt 3x keer meelopen zonder lid te worden. Neem contact op met ons secretariaat om af te spreken wanneer u wilt meelopen.

Wandelbegeleiders
Vanaf mei 2020 worden de wandelingen niet meer begeleid door professionele trainers. Het is onmogelijk gebleken professionele trainers te vinden die onze scheidende trainers wilden of konden vervangen.

Gelukkig heeft een aantal leden zich aangeboden om op vrijwillige basis wandelbegeleider te worden. Deze wandelbegeleiders zijn door een professionele trainer (Marjolein) opgeleid. Zij zullen op toerbeurt de wandelingen begeleiden. Dit houdt in dat zij de route uitzetten en de warming-up en cooling-down verzorgen.

Omdat de wandelbegeleiders dit vrijwillig doen, vragen we alle leden om dit ten alle tijden te respecteren en in gedachte te houden. Ook zijn de wandelbegeleiders niet verplicht zich te certificeren als EHBO-er of iets dergelijks, indien ze deze certificering wel hebben, dan is dat mooi meegenomen.


Cursus Nordic Walking

Voor sportief wandelen hoeft u geen cursus te volgen, de techniek hiervoor leert u tijdens de trainingen.

Voor Nordic Walking dient u wel een cursus te volgen of gevolgd te hebben. De techniek is niet echt moeilijk, maar is niet zonder bekwaam instructeur aan te leren.
U dient zelf elders een cursus te volgen, bijvoorbeeld bij www.nordicwalkingschool.nl/p/nordic-walking/cursussen

Kleding
Voor beide sporten raden we gemakkelijk zittende (outdoor) kleding aan met stevige waterdichte wandelschoenen, ook is het te adviseren regenkleding te hebben. Want weer of geen weer, de trainingen gaan door!

Nordic Walking stokken (poles)
Gaat u Nordic Walking mee doen? Dan heeft u ook een paar Nordic Walking stokken (poles) nodig. Het is belangrijk dat u de juiste lengte stok gebruikt om blessures te voorkomen. Tijdens de cursus Nordic Walking zult u advies krijgen over de verschillende soorten en de juiste lengte. Wilt u ook tijdens vakanties uw stokken meenemen? Dan is het misschien handig om ook te informeren naar inschuifbare stokken (die bijvoorbeeld in uw koffer passen).

Duinkaart
Omdat er in het Noordhollands Duinreservaat wordt gelopen, is iedereen verplicht een lidmaatschapskaart aan te schaffen en tijdens de training bij zich te dragen. Voor meer informatie over deze kaarten en bestellingen kunt u terecht op de
PWN website. Met de duinkaart draagt u bij aan het onderhoud van het mooie Noordhollands duinlandschap. Uiteraard kunt u met deze kaart ook buiten de trainingen om lekker in het duinreservaat gaan wandelen!