Luilak 2022

unknown
Om halfzeven…..

ging op Luilak bij veel Vibbers de wekker af. Van Bergen tot Castricum werd het helse apparaat tot zwijgen gebracht. Maar goed, je bent Vibber of niet en aankleden was niet nodig; dresscode was immers pyjama chique. Ontbijten was ook niet nodig aangezien Danny, Agnes en Myrelva daarvoor zouden zorgen.


unknownunknownunknownunknown

Om 7 uur werd onder leiding van Henriëtta het lichaam wakkergeschud. Deze wake-up call was hard nodig aangezien de te wandelen route door het Parnassia terrein Dijk en Duin voerde. Dit is een risicovolle aangelegenheid aangezien de oorspronkelijke bewoners van dit terrein soms ook op dit tijdstip in nachtkleding een ommetje plegen te doen. Lia had extra moeite gedaan voor haar outfit en vormde aldus een risicogroep op zich!
Om misverstanden te voorkomen hield Karel haar in de gaten en maakte, zodra er andere ‘wandelaars’ in beeld kwamen, luid en duidelijk opmerkingen als “rustig aan meisje, we zijn bijna thuis”.

unknown

Gelukkig was het verder rustig in het bos en naderde dit ietwat excentrieke clubje de locatie waar een uitgebreid champagneontbijt stond te wachten. De champagne werd geserveerd door ons jarige lid Danny, die toevalligerwijs precies op deze Luilak zaterdag haar 75e (of was het nou 57?) verjaardag vierde.

unknownunknownunknown

De VIB zou de VIB niet zijn als er niet onder leiding van Jan verkleed werd. Let met name op de uitklaporen van de hoofddeksels! Aldus betrad dit uitzinnige gezelschap al zingende het PWN terrein. Inmiddels was het al halfnegen en werden wij verbaasd gadegeslagen door grote groepen vrolijk uitgedoste mountainbikers. Enig verschil is dat zij er altijd zo uit zien.

unknownunknownunknownunknownunknown

Rest mij nog te zeggen dat het ontbijt rijk en overvloedig was en dat we alweer een onvergetelijk evenement met de VIB hebben mogen meemaken.

unknownunknownunknown

Dank aan alle Vibbers die deze Luilak hebben georganiseerd.

Karel.