August 2016

Lange wandeling vrijdag 30 september

Let op! Datum is aangepast!
Vrijdag 30 september gaat de vrijdag trainingsroep het zomerseizoen afsluiten met een lange wandeling.

De wandeling is 10 km met een koffie pauze en lunch, dit is wel voor eigen rekening.
We starten vanaf de parkeerplaats aan de
Heereweg (hoek Scholeksterlaan) in Groet, te herkennen aan de viskraam. Het is hier gratis parkeren.
Van hier vertrekken we naar het duingebied en strand. Na 5 km komen we aan bij strandpaviljoen
Struin, waar we koffie drinken. Na de koffie gaan we verder via de duinen en komen we uit bij De Bokkesprong, waar we kunnen lunchen. Vanaf De Bokkesprong is het nog 250 meter lopen naar de parkeerplaats.

Alle Vibbers zijn van harte welkom. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar:
j.grotenhuis6@chello.nl.
Graag opgeven voor 5 september aangezien Ruud en ik nog een weekje met vakantie gaan van 9-09-2016 tot 17-09-2016.

Conny en Ruud

Bestuursmededelingen

  • Van 17 t/m 24 september a.s. vindt de Internationale Sportweek te Heiloo plaats. De bedoeling is dat sportverenigingen in deze week zich bekend maken en er faciliteiten beschikbaar worden gesteld voor nieuwe deelnemers. Wij starten ALLE TRAININGEN in deze week VANAF DE BELIESLAAN. Houd het rooster op de website dus goed in de gaten.
  • Op de oproep voor een toekomstige secretaris heeft zich een kandidaat gemeld: Marlies Stoker. Zij zal officieel in de Jaarvergadering benoemd worden. Het Bestuur is heel blij dat voor deze functie al een kandidaat is gevonden. Marlies is geen onbekende binnen de vereniging: vanuit haar deelname aan de Denktank heeft zij vorm gegeven aan de website en beheert deze. Tevens is zij de contactpersoon namens de vereniging voor de Internationale Sportweek te Heiloo.
  • Marlies heeft promotiemateriaal ontwikkeld dat te downloaden is vanaf de website. Ons verzoek aan jullie: indien mogelijk deze bijlage te downloaden en te printen en op te hangen in de plaatselijke supermarkt of bibliotheek of te geven aan vrienden en vriendinnen die graag willen kennismaken met onze vereniging en zo enkele keren gratis mee kunnen trainen. Het ledental van onze vereniging mag best nog een beetje groeien!
  • Wil je naast de training nog extra wandelen en zoek je daarvoor een maatje (of meer)? Meld dit op Facebook of op de website. In een aparte rubriek kun je een wandeling delen.
  • Marlies maakt een aparte rubriek op de website waarop leden onderwerpen kunnen plaatsen die zij met andere leden willen delen en die niets te maken hebben met wandelen of trainen. Houd het in de gaten.

Met sportieve groet,
namens het Bestuur

Lia Geurts-Ceelen
secretaris

Promotiemateriaal

Er is nieuw promotiemateriaal ontwikkeld dat door iedereen met een printer makkelijk te printen is en dus ook makkelijk meegegeven kan worden aan die ene kennis of vriend die laatst interesse toonde. Of misschien op het prikbord van de lokale bibliotheek of buurthuis kan worden opgehangen? Ook is er een formaat dat op het aangebodenbord van de supermarkt kan worden gehangen. Vooralsnog zijn de supermarktbriefjes op formaat voor de Albert Heijn en de Vomar, maar als iemand een ander formaat wil hebben, dan hoef je maar te vragen. Dat kan allemaal, geef de juiste maten in cm's door aan marlies.andre@gmail.com.

Het verspreiden van het promotiemateriaal is volledig op vrijwillige basis, maar wordt natuurlijk wel enorm op prijs gesteld.

Klik hier om het promotiemateriaal te openen.
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver